Продължете към съдържанието

Тоалетни седалки HARO Perca SoftClose®

Представяне на седалка и капак за тоалетна чиния със забавено падане HARO Perca SoftClose®

Представяме ви седалката и капака за тоалетна чиния HARO Perca SoftClose®. Те са изработени от висококачествен полипропилен, решени са в снежнобял цвят и разполагат със SoftClose® система за забавено падане (плавно затваряне) и TakeOff® шарнирна технология за бърз монтаж и демонтаж и лесно почистване.

SoftClose® система за забавено падане (плавно затваряне) на седалката и капака на тоалетната чиния.

Седалката за тоалетна чиния HARO Perca SoftClose® е оборудвана със SoftClose® система за забавено падане (плавно затваряне). Достатъчно е само едно леко докосване и SoftClose® системата ще свали седалката и капака на тоалетната чиния плавно и тихо. Удобство, с което лесно се свиква и от което не искаш да се лишиш.

TakeOff® шарнирна технология за бърз монтаж и демонтаж и лесно почистване.

Постигнете перфектна чистота и хигиена дори и на най-труднодостъпните места с TakeOff® технологията на HARO. Благодарение на нея седалката и капакът на тоалетната чиния могат да се свалят от шарнирите само с едно издърпване – без да са необходими каквито и да било инструменти. Така можете бързо и лесно да почистите всеки милиметър от тоалетната чиния, от седалката и от капака. След като сте готови, поставете седалката обратно на мястото ѝ и я натиснете надолу, докато чуете кликване. И готово! Вашата седалка отново е готова за използване!

И това не е всичко! Ако искате да подмените седалката си с по-нов модел, няма да има нужда да правите повторен монтаж. Просто извадете старата седалка и поставете новата на нейно място. Бързо, лесно и практично, нали?

Безупречно качество на материалите

Седалката и капакът за тоалетна чиния HARO Perca SoftClose® са изработени от полипропилен – материал, който е забележително здрав и устойчив на счупване благодарение на изключителната си еластичност. Избирайки тоалетна седалка от полипропилен, вие избирате най-доброто съотношение цена / качество.

Шарнири

Шарнирите са крепежните елементи, които се използват за закрепване на седалката и капака на тоалетната чиния към самата тоалетна чиния.
Закупувайки седалката за тоалетна чиния HARO Perca SoftClose®, вие получавате и необходимия за монтажа ѝ шарнир C5801Y: пластмасов / гайка бърз фикс / долно фиксиране / база слот диск / SoftClose® / TakeOff®.

Съвместимост

Седалката за тоалетна чиния HARO Perca SoftClose® е съвместима със следните марки и модели тоалетни чинии:

  • FAYANS Kora, CANTO BLOCK
  • VIDIMA Oceane, Seva M, Seva Duo, Seva Fresh, Seva Loop, Ulysse
  • IS Corvette-Kombi, Gulvtoilet, Escape, Eurovit, Laguna, Universal, Noblesse, Monotrap, Inga, San Remo
  • CERSANIT Kaskada, President
  • KOLO Idol, Primo, Rekord, Nova, Panda / Idol, Panda / Solo
  • Vitra Normus, Epoca, Pera architecta 48 cm, Pera architecta 52 cm, Pera, Nuova, S20 spülrandlos, Riva, Matrix
  • Keramag Allia Paris, Delta Fondo, Delta Amera, Cotta, Felino, Renova 1 alt 52 cm, Koala, Mannheim, Renova neu, Virto
  • Interkeramik 4636P, ICC 6236, 1072, Дива

Изпратете запитване